image
Marvellous Horsemanship, a Sharp Mind,
No Fear & Excellent Ponies
Blue Moon

Name "Blue Moon"
Born in 1974
Breed Appaloosa
Gender Ruin
On the Team Since 1987
Regular Rider(s) Arthur
Is a Future Guys Trick Pony because

Trickriders hebben een zeer speciale band met hun paard, ze moeten ten alle tijden en in iedere situatie kunnen vertrouwen op hun partner.

Blue Moon was vanaf de oprichting van het team al een trick pony. Hij kende zijn werk als geen ander en was heel snel. Sinds eind 2007 mocht Blue Moon bij ons genieten van zijn welverdiende pensioen.

November 2011 hebben we ten gevolge van ouderdom helaas afscheid moeten nemen van onze trouwe Blue Moon. Blue Moon is gestorven op de respectabele leeftijd van 37 jaar!

Blue Moon is vanaf het begin in 1986 met de oprichting van The Future Guys tot aan enkele jaren terug met veel plezier actief geweest in het team en was de trouwe partner van Arthur; samen voerden ze de meest spectaculaire stunts uit.

De laatste jaren heeft "Moon" mogen genieten van zijn welverdiende pensioen in de weide en werd lekker verwend met poetsbeurten, en knuffels en verwenerijen door ons neefje en nichtje Arie & Annabel. Sinds april 2011 deed hij dit samen met zijn trouwe team maat Smokey.

Blue moon thank you for all these great years.


 

Trick riding team  "The Future Guys"

Manege L'Avenir
Heuvel 18
5476KG Vorstenbosch
The Netherlands

Booking Contact

Arthur van Osch       T  06.51.26.90.94
Anoeska van Osch  T  06.50.20.47.01

E  info[at]futureguys.nl