image
Marvellous Horsemanship, a Sharp Mind,
No Fear & Excellent Ponies
Luc

Also Known As "Bieman"
Born in

Dreumel , 1984

On the team since Begonnen met oefenen toen ik 11 was, in ’t showteam vanaf m’n 15e.
Rides Smokey
Specializes in

Reverse Cooper, Suicide Drag

Scary moment

Tijdens de Suicide Drag schoot m’n been naar voren waardoor je precies met je hoofd bij de achterbenen van ’t paard komt te hangen, een nare positie. Vervelend was vooral dat ik ’t de rest van ’t rondje nog uit moest zitten, gelukkig stond m’n broer Roy ook in de bak, hij kon me op tijd opvangen en ben met de schrik vrijgekomen.

Cool moment

We waren op show in Hannover, waar we door 2 grote kasteeldeuren moesten binnen rijden.

De deuren gingen open en aan de zijkant van de deuropening stond een rookmachine te blazen, er werd een paarse spot op de rookwalm gezet.

De ingang van de bak was dus één grote paarse gloed geworden, de muziek startte en wij kwamen vanuit ’t niets door die paarse rookwalm binnen gegaloppeerd, dat was echt cool.

Eenmaal binnen werden we warm onthaald door ’t luide applaus van 3500 man publiek die uit hun dak gingen. Overal kippevel, een enorme adrenaline stoot, m’n paard ging nog een tandje harder en dacht toen, Yes! This is what I wanna do!

Became a Future Guy because

Ik hou van de spanning, de adrenaline, veel onderweg zijn en het show element. Maar om dit alles voor elkaar te krijgen, te delen en samen beleven met je paard, én je teamgenoten, dat is uniek!

   
 

Trick riding team  "The Future Guys"

Manege L'Avenir
Heuvel 18
5476KG Vorstenbosch
The Netherlands

Booking Contact

Arthur van Osch       T  06.51.26.90.94
Anoeska van Osch  T  06.50.20.47.01

E  info[at]futureguys.nl